Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AKTUÁLIS, PROGRAMOK

2011. JANUÁR 7-ÉN, PÉNTEKEN 18 ÓRAKOR NYÍLIK

„SZÍVMELENGETŐ” című fotókiállításunk!
A kiállítást megnyitja: Dr Vári Zoltán állatorvos
Közreműködnek: Papadimitriu Athina, Bartha Alexandra és Kalmár Gergely

A kiállítás megtekinthető: 2011. január 7-től, 2011 január 19-ig
hétfőtől – péntekig 15 – 18 óráig

 

Cím: TETŐ Galéria, 1115 Budapest, Ecsed u. 13.
Tel: 788-6695,

www.tetogaleria.hu

 

 

2010.12.04-én az Őrszem Mikulása az iszapkárosult Bogdán családnál járt Székpusztán. Köszönjük minden kedves adományozónknak, hogy a Mikulás puttonya csurig lehetett, ezzel örömet szerezve a család aprajának-nagyjának!

 

Fotók ITT!!

 

 

A Kolontárt, Devecsert érintő vörösiszap-katasztrófa során általunk kimentett állatok:

2010.10.04-ről 05-re virradóan, első éjjel egy birkát (Kolontár, Malom u.), egy német juhászt (Devecser, buszpályaudvar), egy beaglet (Devecser, vasútállomás) és négy cicát hoztunk (Devecser, Vasút u.). 10.05-én kora délután Király Péterékkel mentettük Borit, a vak pulit, (Devecser, Hunyadi u. környéke) és a négy kistestű kutyust (Devecser, romatelep). Ugyanekkor hoztunk el szintén egy német juhászt (Devecser), aki sajnos elpusztult . :( Másnap egy mamakutyust mentettünk a 8 bébivel (Kolontár), két kutya Kecskemétre került, egyikőjük ideiglenes befogadónál van. Egy kistestű kutya állatorvosi felügyelet alatt áll, az ő szemét operálni kellett. Ugyanekkor hoztak még egy tyúkot és két libát, két cicát, és egy tenyészgalambot (Kolontár). 10.19-én egy japán törpe tyúkot hoztunk (Devecser, Hunyadi u.), ő ideiglenes befogadónál van Budaörsön, egy vemhes mamacicát (Kolontár, Arany János u.)szintén a Rexhez vittünk, gondozásunkban egy még mindig válságos állapotú fekete nőstény cica van (Devecser, Arany János u.), folyamatos kezelés alatt áll.

2010.10.24-én a budaörsi Dr. Bubó állatpatika elkészítette videónkat, amelyet hálásan köszönünk DoManónak! Köszönjük a csodás zeneválasztást is!

http://www.youtube.com/watch?v=TqbflLbih4EA videóért kattt ide!!!

10.21-én az Index két újságírója is velünk tartott, az általuk készített itt videót láthatod:

http://index.indavideo.hu/video/Meg_mindig_talalnak_tulelo_allatokat_az_iszapban

2010.10.17-én az Echo Tv EBUGATTA műsora bemutatta az Állatszigeten tartott válságértekezletet, melyne eredményeképpen a mentésben résztvevő állatvédő szervezetek nyílt levelet intéztek a Magyar Köztársaság Kormányához. Az adás megtekinthető:

http://portal.ebugatta.hu/?q=node/643http://portal.ebugatta.hu/?q=node/643http://portal.

2010.10.04-én mentőcsapatunk a Kolontárt, Devecsert elsodró vörösiszap katasztrófánál járt Strohmayer Anikóval és Lakos Györggyel. A Katasztrófavédelmi Parancsnokságnak és a Tűzoltóparancsnokságnak köszönhetően csapatunk a civil szervezetek közül elsőként lépett a területre. Megrázó fotóinkat itt láthatod, a szokásos sztorira még várni kell egy kicsit, a krónikás a látottak hatására depresszióban és álmatlanságban szenved... A 10.08-án kimentett két kutyust a kecskeméti Menhely az Állatokért Alapítvány fogadta, hozzájuk szállítottuk őket. Köszönjük nekik! 10.10-én is lent jártunk, adományt vittünk és megetettük a kolontári magukrahagyott állatokat.
 

2010.10.03-án Állatok Világnapja alkalmából Lakos Gyurinál jártunk, az állatok ellátásában segítettünk, nagytakarítottunk, és jókat nevettünk. Fényképes beszámolóóóó!!!! :)

2010.06.05-én a dunai árvíznél jártunk, Kismaroson és környékén ajánlottuk fel a segítségünket, a homokzsákolás mellett volt idő Lakos Gyurinál a kiscicák lekezelésére is! Bővebben:

www.gallery.site.hu/u/csucsor77/arviz2010

Húsvét előtti razzián jártunk az egyik fővárosi piacon. Nyuszik, kacsák, csibék tömkelege. Dobozban, kalitkában, undefinedketrecben, mindegy, csak pénz legyen belőle.

http://gallery.site.hu/u/csucsor77/husvet2010/

 

 

 

 

 

 

www.gallery.site.hu/u/csucsor77/husvet2010

 

 

 

 

 

AZ ŐRSZEM 2010.03.20-ÁN A MECHANIKAI BÉBIKNÉL JÁRT, A BUDAÖRSI MENHELY SEGÍTSÉGÉVEL BEOLTOTTUK ŐKET, KÖSZÖNET NEKIK! GAZDIT KERES EGY HATALMAS POCAK NÉGY APRÓ LÁBBAL, RETTENTŐ CSÚNYA , A SZÉPSÉGÉT CSAK EGY IGAZI ÁLLATBARÁT LÁTJA MEG, A TÖBBIEK IGAZI MIXEK! RÖVIDLÁBÚAK ÉS HOSSZÚSZŐRŰEK, ILLETVE FORDÍTVA... :D . A MAMA ÉS A PAPÁK IVARTALANÍTÁSÁBAN SEGÍTSÉGET KÉRÜNK TOVÁBBRA IS!
http://gallery.site.hu/u/gyongyke/gyartelep_XXII/

Az Állatvédelmi Őrszem Szigetszentmiklós-Ráckeve Osztagja tegnap (2010.03.08.) két kutyust mentett. A fekete balesetes spánielről már olvashattatok Montypeti kivonatában, Zolika, a sárga 2-3 év körüli kan Ráckevén várta a jószerencsét (vagyis Montyt), vagy a sintért.... Mindkét kutyus a Budaörsi Menhely oltalmát élvezi, aki a zsúfoltság ellenére fogadta a két menekültet. EZÚTON KÉREK MINDEN KUTYUST ÖRÖKBEFOGADNI SZÁNDÉKOZÓT, ILLETVE AKINEK MÉG VAN EGY TALPALATNYI HELYE, NÉZZEN KÖRÜL BUDAÖRSÖN!!! www.budaorsiallatmenhely.hu

2010.03.05. : LUJZI, AZ UTOLSÓIDŐS VEMHES MECHANIKAIS KUTYA TEGNAP ÁTESETT AZ IVARTALANÍTÁSON. KÖSZÖNJÜK A BUDAÖRSI MENHELYNEK, A FELICAVETNEK ÉS GYÖRGY SZILVESZTER GYÉMÁNTTAPPANCSOS TÁMOGATÓNAK, HOGY ILYEN PÉLDAÉRTÉKŰEN VISELI A SZÍVÉN A KAMARAERDEI KIDOBOTT KÓBOR EBEK SORSÁT!

MA BEOLTOTTUK PARVO ELLEN ÉS FÉREGHAJTOTTUK A MECHANIKAI MŰVEKNÉL ÉLŐ KILENC BÉBIT. KÖSZÖNJÜK A BUDAÖRSI MENHELYNEK ÉS A DR. BUBÓ ÁLLATPATIKÁNAK!
KÉT HÉT MÚLVA AZ APRÓSÁGOK VÁRJÁK A GAZDIJELÖLTEKET HOSSZÚ, TÖMÖTT SOROKBAN! www.
gallery.site.hu/u/gyongyke/gyartelep_XXII/kutty2.jpg.html
ADDIG IS A FINOMSÁGOKAT, ÚGY MINT SZÁRAZELESÉG, PÁRIZSI, MÁJKRÉM, KONZERV... SZÍVESEN FOGADJÁK!
MAMIKÁJUK IVARTALANÍTÁSÁT IS LASSAN SZERVEZZÜK, EHHEZ AZONBAN ANYAGI SEGÍTSÉGET KÉRÜNK!!!

FEBRUÁR 28-ÁN KIS CSAPATUNK ISMÉT NEKIVÁGOTT AZ ORSZÁGNAK ÉS A BAJBAJUTOTT FAZEKAS ILDIKÓNAK VITTÜNK TÁPADOMÁNYT A MENTSVÁR ÉS A BUDAÖRSI MENHELY JÓVOLTÁBÓL ÓZDRA. MEGLÁTOGATTUK A KISKAPUDON ETETETT PICUR CSALÁD TAGJAIT, A BŐRBETEG BARNAPICURT ÉS TESTVÉRÉT, KICSIPICURT, AKIKET ILDIKÓ NEM TUDOTT OTTHAGYNI, BE KELLETT TÖMNI A TRAGIKUS HIRTELENSÉGGEL ELTÁVOZOTT MANDYKE HELYÉT. NYUGODJ BÉKÉBEN MANDY, HAJRÁ PICUROK!

 

NYOMTASS - PLAKÁTOLJ! HIRDESD AZ ÁRVÁKAT, A CHIPEZÉST, AZ IVARTALANÍTÁST! SEGÍTS AZ EMBER LEGŐSIBB BARÁTJÁN!!!!!

www.illatosut.hu/
- Budapest !!! !!! !!! !!! !!!
www.szentferenc.hu
- Ócsa (Pest megye) Nagy Henni - Merza Rita
www.mentsvar.hu
- Kecskemét - Tőzsér Judit - Szabó Attila
www.budaorsiallatmenhely.hu
- Törökbálinti DEPÓ magasságában

...ÉS KÉRÜNK BENNETEKET - NE FELEDKEZZETEK MEG ADÓTOK 1 %-RÓL SEM, EZEKEN AZ OLDALAKON MEGTALÁLJÁTOK AZ ADÓSZÁMOT IS! HA SZIMPATIKUSAK A CÉLKITŰZÉSEK - SEGÍTSETEK!!!

NÉHÁNY MENHELY WEBLAPJÁN VAN LEHETŐSÉG A VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSRA IS!

NAGYON-NAGYON SOK KÖLYÖK KUTYA VAN A GYEPIKEN, A MENHELYEKEN, AZ ILLATOS ÚTON! NÉZZÉTEK MEG AZ OLDALAKAT ÉS KÉSZÍTSEN PLAKÁTOT, AKINEK VAN RÁ LEHETŐSÉGE! TEGYÉTEK KI ODA, AHOL MEGENGEDIK!!!! HÁTHA GAZDÁRA LEL EGY-KÉT ANGYAL!