Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYŰJTÉS

D 2012.07. BANDIKA
 
BANDI BÁCSIT ELVITTÜK KIVIZSGÁLTATNI, SZERENCSÉRE A BUDATÉTÉNYI ÁLLATKLINIKA HITELBE ELVÁLLALTA. TÜDEJE, SZÍVE RENDBEN, A HATALMAS DAGANATBÓL MINTÁT VETTEK. A VIZSGÁLAT ÉS A BIOPSZIA 10.000 FT-BA KERÜL, EBBEN KÉRJÜK A SEGÍTSÉGETEKET! SALGÓTARJÁNBAN GAZDI IS VÁR MÉG ERRE AZ ÖREG CSONTRA, AZ ÚTIKÖLTSÉGBEN IS SEGÍTSÉGETEKET KÉRJÜK! EDDIG MÉG EGY FELAJÁNLÁS SEM ÉRKEZETT.... :(
SZÁMLASZÁMOT PRIVÁTBAN KÜLDÜNK!
 
 
529391_445280135493096_454689802_n.jpg 
Bandikának, a szigetszentmiklósi öreg labi (keverék) kanocskának sürgősen új otthont keresünk, mert gazdái a mai napon elköltöznek. Nem mintha ez sokat befolyásolna a helyzetén, de teljesen egyedül még sem maradhat a lánc végén az üres telken. Bandika nagyon kedves, ragaszkodó kutyus, a cica a lábai előtt fekszik, a ...gyerekeket imádja, jelenleg szeme, és füle kezelésre szorul. Mellkasán van egy nagy daganat, ami elvileg nem fáj neki, tapintására sem reagál semmit. Kora miatt valószínűleg nem altatható, tehát gondolom ezzel együtt kell leélnie maradék kis életét. Ha egyszer találkozol Bandikával, rabul ejt ragaszkodása, szeretet igénye, jó indulatú viselkedése. Lábadra ül, vagy áll, hogy ne menj el, nem vár Tőled semmit, csak, hogy simogasd kicsit, szeresd végre. Talán sosem volt ebben része, de tudja mi az, milyen, amikor emberi kéz érinti, megsimogatja sérült fülét, alig nyiladozó szemét, és pocakját, azzal a nagy daganattal együtt is. Nagyon jámbor, komotósan baktató kisöreg, ugatni még nem hallottam, úgy érzem Bandika csak kivár... Várja, hogy szabad lehessen, minden nap kapjon enni-inni, szeressék, és családtagként kezeljék. Ha nem lenne hat kutyám, Bandika az én kertemben lehetne boldog nyugdíjas, de mivel ezt nem tudom megoldani, nagyon gyorsan segítséget szeretnék kérni Számára. Lehet, hogy fél év, lehet, hogy kettő, de lehet, hogy csak ez a nyár vár már Bandikára, nincs ideje, segítsetek megadni Számára a boldogságot, hogy arra emlékezhessen, és majd mosolyogva távozhasson. Köszönöm. 70-947-5914, 20-442-5316
Várkonyi Bea
 
 
 
 
 
2012.06. Happy
205398_482111751804783_2083821986_n.jpgSegítség kellene a kis Happynek! Őt még télen a nagy mínuszokban az utcáról mentettük, szerencsére gyorsan találtunk neki ideiglenes befogadót, aki végül örökbe fogadta Őt, mert annyira egy szeretnivaló kis csöppség. Viszont most nagy a baj, két hete hirtelen epilepsziás görcsei lettek a kutyusnak, ami azóta egyre csak sűrűsödik. Ma megvizsgálta Őt dr. Király Péter, és mivel a vérképe teljesen nor...mális, sajnos semmi másra nem tud gondolni, mint hogy agydaganata lehet ennek a kis szeretetgombócnak. Ahhoz, hogy ezt megtudjuk, egy agyi MRI vizsgálatra lenne szükség, viszont ez 55.000 forintba kerül és ebben kérnénk most a Ti segítségeteket, ugyanis a gazdik már nem győzik anyagilag, az eddigi vizsgálatok, gyógyszerek, mind-mind nagyon sokba kerültek és kifogyott a keret. Ha esetleg tudnátok segíteni, kérlek írjatok üzenetet az orszemabt@gmail.com - ra és küldök számlaszámot, hogy hova tudtok utalni. Természetesen minden egyes forintról beszámolunk. Előre is köszönjük! Happyke ♥ és a gazdik.
 
 
 
 
 
 
2011.10.undefined07.
Segítség kell ismét Mázlinak! Biztos emlékeztek, Ő volt az a kutyus, akit az M0-...on elütve találtunk az árokban. Akkor sokan segítettetek, hogy Mázli újra lábra tudjon állni, de most ismét a segítségeteket kérnénk, ugyanis egy újabb műtéten esett át, mivel az összelemezelt lába eltörött ismét, és újra össze kellett rakni :(
A műtét 40 ezer forint volt, de a befogadói egy nyugdíjas házaspár, akik nem tudják ezt a pénzt előteremteni. Köszönjük ezúton is a Budatétényi Állatkórház orvosainak, hogy megelőlegezték nekünk ezt a költséget, valamint Dr. Laczkó László doktor úrnak a lelkiismeretes munkát.
Kérlek segítsetek Mázlinak, hogy teljes életet tudjon élni. Számlaszámot privátban tudok küldeni.
Köszönjük előre is! Anikó és Mázli
20/2740500   GAZDIS! :)
 
2011.01.27: Rumci gazdája halála után rohamos fogyásnak indult, nem evett, nem ivott, átadta magát a bánatnak. Telik-undefinedmúlik a gyászidő és Rumci még mindig nem eszik. Az állatorvos ultrahangos vizsgálat alapján kóros elváltozásokat mutat a máj – gyomor - vese – lép vonalban. Ahhoz, hogy pontos diagnózis szülessen és Rumci megkaphassa a szükséges kezelést, ki kellene nyitni a hasüregét. A műtét költsége azonban meghaladja a Gazdi lehetőségeit, a temetés minden forintját elvitte. Rumci segítséget kér.
Segítség
et, mert élni szeretne.
Segítséget
, mert Gazdijának támaszra van szüksége.
Segítséget, mert van egy kutyatársa, aki Rumci nélkül nem Kutya.
Segítséget, mert a 20.000 Ft Nekik sok, de sok jó Ember sok kicsi forintjából gyorsan összejöhet.
Rumci még hisz bennünk. Ne ingassuk meg hűséges kutyahitében!

Bővebb információ:
Dr. Vári Zoltán
Berta Kata
Budatétényi Állatkórház
Állatvédelmi Őrszem
06-1/3622643
Ps: megtörtént a műtét, úgy tűnt, Rumi kezelhető. Aztán veseértékei romlani kezdtek, nem kaphatja a kemoterápiát. Rumcinak hetei vannak hátra.
:(
 Lakos Gyuri közel száz cicájának és tucatnyi kutyájának segítségre van szüksége! Itt a tél és nagyon szűkös az éléskamra. Szükségük van a segítségre! Gyuri soha nem mondott nemet a segítséget kérő mancsnak, most azonban elérte azt a határt, ahol Ő kér segítséget!Egészségi állapota az utóbbi időben nagyon megromlott, köszönhetően egy éveleji autóbalesetnek, ahol majdnem életét vesztette és az orvosok szerint lázálmában is a cicákról beszélt. Talán ők fordították vissza Őt... Kórházi tartózkodása alatt már megmutattuk, hogy nem hagyjuk magára, segítsünk most is! Aki pénzbeni adománnyal támogatná, itt megteheti:
Lakos György CIB10700763-57274681-51100005. (A közleménybe kéretik beírni: kutyák-cicák )
 

 

HEROSZ Ózdi Szervezete

Amire nagyon nagy szükségünk lenne:

 • Jóminőségű vitaminok legyengült kutyáinknak
 • Kötszer, fertőtlenítő, féreghajtó, macska-fogamzásgátló, hintőpor, hiperol tabletta, különböző kenőcsök, gyógyszerek
 • Nyakörvek, pórázok, plédek, szivacs, edények
 • Régi vágyunk egy sérülésmentes, jó állapotban lévő, kifogástalanul nyitható-zárható cicahordozó.
 • A honlapon található gazdira várók rendszeres internetes hirdetéséhez keresünk önkénteseket.
 • Az ez évi nagy cél, az ideiglenes menekítő-szocializáló-örökbeadó állomás létrehozásához építőanyagot, szerszámokat, segítő kétkezeket örömmel fogadunk. Támogatókra, pénzbeli adományokra most van a legnagyobb szükségünk, minden apró hozzájárulást az állomás létrejöttéhez hálásan köszönünk.
 • A kutyák etetését megkönnyítik a megehető felajánlások. Anyagi hozzájárulást is elfogadunk a gondozott négylábúak ellátásához, és a folyamatosan zajló ivartalanításokhoz is.
 • Kis Szervezetünk legnagyobb problémája, hogy nincsen egy használható autónk, mely az állomás körüli teendők helyszíni intézésénél már nélkülözhetetlen lesz. Azonban anyagi helyzetünk még egy olcsó kocsit sem enged meg egyelőre. Jogosítvány van, csak gyakorlás szükséges. Az autó hiánya egyre nagyobb problémát okoz a bajba került állatok mentésénél és orvoshoz szállításánál is. Bármilyen használható ötlet érdekel.

  Az Ózd és környéki Védencek nevében is hálásan köszönünk minden segítséget, amik által egyre több bajba került négylábú álmát rakhatjuk össze!

 

Számlaszámunk: OTP 11734121-20043678
IBAN: HU16 1173 4121 2004 3678 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB
Fazekas Ildikó 70/597-8277
dikuszka@gmail.com
 

 

Budaörsi Menhely kérése:

 • Kutya-, cica száraztáp
 • Forgács
 • Szalma
 • Kutyákat is lehet jönni sétáltatni, hiszen a séta = kis szabadság, nagy öröm!

 

70/6016700

www.budaorsiallatmenhely.hu

 

Szabó Attila (állatmentő magánszemély) kérése:

 • Száraztáp
 • Konzerv
 • Szalma
 • OSB lap
 • hungarocell

20/283-3614, 30/849-9585 Szabó Attila

www.attilosz.blogspot.com

 

http://attilosz.blogspot.com/